The hidden talent in your classroom – Pisa – 26-30/11/2018

Hoe krijgt iedereen in de klas genoeg kansen? Hoe kunnen we onze studenten nog meer motiveren? Wat is het verschil tussen een gave en een talent? Geen gemakkelijke thema’s, met op de achtergrond cypressen en pijnbomen in alle formaten. Tel daarbij de heerlijke Italiaanse antipasti en gelati en jullie begrijpen dat we soms wel eens afgeleid werden. We deelden onze eigen ervaringen met Letse, Hongaarse, Tsjechische en Catalaanse collega’s en werden hierbij begeleid door Luisa, een Australisch-Italiaanse onderwijsexperte. Onze school kreeg zelfs een compliment omwille van onze Ruilbib – een goed voorbeeld van hoe we verborgen talenten kunnen ontdekken. We danken het Dorea Educational Institute, de dienst Erasmus+, cvo ISBO en vooral collega Anastassia om dit alles voor ons te helpen organiseren.

Maria Adriaens (leerkracht Spaans) en Thomas Cole (leerkracht Italiaans)

Website door: AppGroup.be

Legal, privacy en copyright