Deze opleiding gaat door op onderstaande locaties:

Lekker licht en gezond
 Start:  25/01/2018
     Tot:    10/06/2018
Semester:  2
do (av)
    18u30-  22u20
Zelzate, Assenedesteenweg 163
Bekijk op kaart
Lekker licht en gezond
 Start:  14/09/2017
     Tot:    10/06/2018
Semester:  1+2
do (av)
    18u30-  22u20
Gavere, Middelwijk 8
Bekijk op kaart

Lekker licht en gezond


Gezond koken met lichte en lekkere producten is 'hip' de dag van vandaag.

In de module komen oa volgende onderwerpen aan bod

  • Je leert lekkere en lichte maaltijden bereiden
  • Je werkt met een rijke variatie van seizoensgebonden groenten en fruit
  • Een uitgebreid gebruik van verse kruiden
  • Je maakt kennis met de alternatieven voor room, suikers en schadelijke vetten
  • Je leert elementaire kooktechnieken toepassen in functie van de doelstellingen (pocheren, wokken, stomen, grillen en bakken,...)

Opgelet! Voor de cursus in vestiging GAVERE gaan deze lessen slechts om de twee weken door, (in Zelzate gaan de lessen wekelijks door).

 



Je hebt het deelcertificaat van de module Basis koken behaald of slaagt voor een toelatingsproef.

Bekijk hier het opleidingstraject voor Koken


Totale prijs: 125 €


De prijs bestaat uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: 120 €
  • Cursusmateriaal: 5 €
  • Prijs ingrediënten per les: tussen 8 en 12 euro afhankelijk van de module.



     Heb ik recht op korting?


Website door: AppGroup.be