Deze opleiding gaat door op onderstaande locaties:

Verwen je gasten
 Start:  24/01/2018
     Tot:    25/06/2018
Semester:  2
wo (av)
    18u30-  22u20
Gavere, Middelwijk 8
Bekijk op kaart
Verwen je gasten
 Start:  25/01/2018
     Tot:    10/06/2017
Semester:  2
do (nm)
    14u00-  17u50
Zelzate, Assenedesteenweg 163
Bekijk op kaart
Verwen je gasten
 Start:  22/01/2018
     Tot:    10/06/2017
Semester:  2
ma (nm)
    14u00-  17u50
Zelzate, Assenedesteenweg 163
Bekijk op kaart
Verwen je gasten
 Start:  23/01/2018
     Tot:    10/06/2018
Semester:  2
di (vm)
    09u00-  12u50
Zelzate, Assenedesteenweg 163
Bekijk op kaart

Verwen je gasten


Deze module is voor mensen die al wat ervaring hebben met koken en de basistechnieken reeds goed onder de knie hebben.

  • Je bereidt feestelijke menu`s rond herfst- en winterthema
  • Wildgerechten en complexere sauzen komen aan bod
  • Je hebt bijzondere aandacht voor bordschikking
  • Je leert nieuwe kooktechnieken met fijnere ingrediënten


Je hebt het deelcertificaat van de module Basis koken behaald of slaagt voor een toelatingsproef.

Bekijk hier het opleidingstraject voor Koken


Totale prijs: 125 €


De prijs bestaat uit:



Website door: AppGroup.be